Liity progressiiviseen turnaukseen kolikoillasi
Käytät kolikoita saldostasi liittyäksesi tähän turnaukseen.
Voit nollata tämänhetkisen tuloksesi ja yrittää uudelleen.
Näin tekemällä tähänastinen etenemisesi tässä turnauksessa menetetään ja aloitat alusta.
Required coins
Saldosi
Käytä kolikoita ja liity
Nollaa ja yritä uudelleen
Peruuta

Tervetuloa osoitteeseen socialtournaments.com (”verkkosivusto”)

  1. Keitä olemme
  • Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Intuition Software Solutions Ltd, Mansaari, jonka rekisteröity osoite on PO Box 227, Clinch’s House, Lord Street, Douglas, IM99 IRZ, Mansaari (”yritys”, ” ”” Me ”,” Meidän ”). Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on ilmoittaa sinulle, kuinka yritys kerää, käsittelee, käyttää, tallentaa ja suojaa henkilötietojasi sekä oikeuksistasi henkilötietojesi käsittelyyn.
  • Käymällä verkkosivustollamme ja käyttämällä palveluitamme, täten tunnustat tämän tietosuojakäytännön lukemisen ja täysin huomioon ottamisen.
  • Yritys tunnustaa, että keräämällä henkilötietojasi meitä sitovat Maltan lait ja käsittelemme henkilötietojasi GDPR:n mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä, voit kääntyä tietosuojavaltuutetun puoleen seuraavan sähköpostiosoitteen kautta: [email protected]
  • Kaikki ilmoitukset, pyynnöt, tai muut viestit, jotka osoitat yritykselle, lähetetään joko rekisteröidyllä postilla, tai sähköpostitse. Kaikki sähköpostitse tapahtunut viestintä katsotaan vastaanotetuksi lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä.
  • Ilmoitukset voidaan osoittaa seuraavasti:
    • Sähköposti: _____________
    • Huomio: __________
    • Osoite: ____________

 

  1. Määritelmät

Tämän käytännön isoilla kirjaimilla tarkoitetuilla termeillä on merkitys, joka niille on annettu GDPR:n tai tämän verkkosivuston ehtojen mukaisesti, ja ne tulkitaan vastaavasti. Lisäksi sovelletaan seuraavia määritelmiä:

  • Tili – tili, jonka Social Tournaments tarjoaa sinulle rekisteröinnin ja verkkosivuston käyttöehtojen hyväksynnän yhteydessä.
  • Loppukäyttäjä – kuka tahansa henkilö, joka rekisteröi tilin tai käyttää verkkosivustoa ja selaa sitä (”Sinä”, ”Sinun”);
  • GDPR – Euroopan parlamentin ja neuvoston yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679, annettu 27. päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta, ja kumoten direktiivin 95/46 / EY, sellaisena kuin se on muutettuna, korvattu ja joka on voimassa ajoittain; ja
  • Palvelut – Social Tournamentsin tarjoamat palvelut verkkosivuston kautta

 

  1. Aihealue
  • Tässä tietosuojakäytännössä esitetään ehdot, joita yritys noudattaa suojellakseen loppukäyttäjiensä yksityisyyttä. Siinä kuvataan ehdot, joilla keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi niiden turvallisuuden ja luottamuksellisuuden varmistamiseksi.
  • Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää tätä tietosuojakäytäntöä aina, kun se pitää sitä tarpeellisena, ja kaikki sen muutokset tulevat voimaan siitä hetkestä lähtien, kun ne näkyvät verkossa verkkosivustolla. Kaikki merkittävät muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ilmoitetaan sinulle.

 

  1. Tietojenkäsittelyn periaatteet
    • Kunnioitamme täysin perusoikeuksiasi ja pidämme henkilötietojesi suojaamista ensisijaisena. Noudatamme siis henkilötietojesi käsittelyssä seuraavia perusperiaatteita:
      • Toimitamme henkilötietojasi vain laillista ja oikeudenmukaista käsittelyä varten ja ylläpidämme täydellistä avoimuutta henkilötietojesi käsittelyyn nähden;
      • Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi vain tietyissä, nimenomaisissa ja laillisissa tarkoituksissa, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä, emmekä käsittele niitä edelleen millään tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa;
      • Käsittelemme henkilötietojasi vain siinä määrin kuin se on tarpeen ja tarkoituksenmukaista tarkoituksiin, joita varten niitä kerätään;
      • Teemme kohtuullisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat paikkansapitäviä ja tarvittaessa päivitettyjä käsittelyn tarkoituksiin nähden, ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin niiden poistamiseksi tai korjaamiseksi välittömästi epätarkkuuksien sattuessa; ja
      • Käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka takaa niiden turvallisuuden käyttämällä asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä.
    • Yleisesti ottaen noudatamme kaikkia sovellettavien lakien lakisääteisiä velvoitteita henkilötietojesi rekisterinpitäjänä.

 

  • Kerättyjen henkilötietojen tyypit

Yritys kerää ja käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • Tilisi rekisteröinnin kohdalla:
    • Nimi ja sukunimi
    • Sähköpostiosoite
    • Postiosoite (Kaksi osoiteriviä, kaupunki, postinumero, maa)
    • Syntymäaika
    • Maksutiedot (ts. Skrill tai Neteller)
  • Verkkosivuston käytön ja käytön yhteydessä:
    • IP-osoite
    • Loppukäyttäjän laitetiedot
    • Yleiset viestintätiedot
    • Tietoja selaamisesta
    • Tietoja verkkosivustoa koskevista käyttäjien mieltymyksistä
  • Voittajille ennen palkinnon saamista
    • Henkilötiedot (esim. skannattu kopio voimassa olevasta valtion myöntämästä passista tai henkilökortista)
    • Sosiaaliturvatunnus (yhdysvaltalaisille)
    • Maksutilien käyttöön tarvittavat tiedot (Neteller- ja Skrill-tili)
    • Kaikki muut henkilökohtaiset tiedot, jotka olet suoraan toimittanut kanssakäymisesi aikana.

 

  1. Tietojenkäsittelyn tarkoitukset ja oikeusperusta
  • Yritys voi käsitellä henkilötietojasi täyttääkseen käyttöehtojen mukaiset velvoitteensa ja noudattaakseen lakisääteisiä velvoitteitaan seuraaviin tarkoituksiin:
    • Verkkosivuston ja palveluiden hallinta ja kehittäminen;
    • Loppukäyttäjäkokemuksen parantaminen, mukaan lukien räätälöityjen palvelujen tarjoaminen ja verkkosivuston ja palveluiden parantaminen;
    • Uusien tuotteiden, apuohjelmien ja tarjonnan kehittäminen;
    • Vilpillisten tapahtumien ja muun laittoman toiminnan havaitseminen, tutkinta ja ehkäisy sekä Sinun oikeuksiesi ja Yhtiön oikeuksien suojaaminen;
    • Tilastotietojen ja muun tutkimuksen ja analysoinnin kerääminen, käsittely ja suorittaminen verkkosivuston ja palvelujen parantamiseksi;
    • Verkkosivuston ehtojen noudattamisen tarkistaminen.
  • Yritys voi käsitellä henkilötietojasi vain laillisella suostumuksellasi seuraaviin tarkoituksiin:
    • Palvelumme tai kolmansien osapuolten palvelujen kaupallisen viestinnän, markkinoinnin ja mainonnan tarkoituksiin tekstiviestien, puhelimen, sähköpostin, internetin, faksin, postin, sosiaalisen median ja / tai muiden sopivien viestintäkanavien kautta.
    • Henkilökohtaisten markkinatutkimusten ja / tai analyysien tarkoituksiin, jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi, mieltymyksiäsi, kiinnostuksen kohteitasi, kokemuksiasi ja / tai tapojasi kuluttajana.
    • Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa kirjallisesti tässä käytännössä mainituille yhteystiedoillemme. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta henkilötietojesi käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

 

  1. Tietojen vastaanottajat
  • Tietojenkäsittelijämme käsittelevät henkilötietojasi sopimuksen nojalla, joka pakottaa tietojenkäsittelijät noudattamaan samaa tietosuojatasoa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
  • Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille Euroopan unionin ulkopuolella. Jos tällainen tiedonsiirto tapahtuu, teemme kuitenkin kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään yhtä turvallisesti kuin Euroopan unionissa ja tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi päivitämme tämän tietosuojakäytännön vastaamaan rajat ylittävää tiedonsiirtoa ja asiaankuuluvia suojauksia yksityisyydellesi.
  • Siinä tapauksessa, että tuomioistuin tai muu hallintoviranomainen vaatii meitä toimimaan laittomaan toimintaan (kuten rahanpesuun) kohdistuneen tutkimuksen puitteissa, ja missä tahansa muussa tapauksessa, johon olemme laillisesti sidottuja, yritys voi siirtää henkilötietosi julkisille viranomaisille sovellettavan lain määrittelemässä laajuudessa.

 

  1. Tietoturva ja luottamuksellisuus
  • Henkilötietojesi asianmukaisen käytön ja eheyden varmistamiseksi sekä luvattoman tai tahattoman pääsyn, käsittelyn, poistamisen, muuttamisen tai muun käytön estämiseksi Yhtiö soveltaa asianmukaisia ​​sisäisiä käytäntöjä ja toteuttaa kaikki asianmukaiset organisatoriset, tekniset ja menettelylliset turvatoimet sekä tekniset standardit sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti.
  • Yritys käsittelee henkilötietojasi tavalla, joka varmistaa luottamuksellisuuden ja turvallisuuden, ottaen huomioon viimeisimmät kehityssuunnat, toteutuskustannukset ja käsittelyn luonteen, laajuuden, asiayhteyden ja tarkoitukset sekä oikeuksiisi sekä vapauteesi liittyvät riskit. joita voidaan soveltaa kaikissa olosuhteissa.
  • Henkilötietojasi käsittelee vain yhtiön valtuutettu henkilöstö, jota sitovat tiukat luottamuksellisuusvelvoitteet.

 

  1. Henkilötietojen säilyttäminen
  • Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä käytännössä selitettyjen käsittelyn tarkoitusten täyttämiseksi tietojen minimoinnin ja tallennuksen rajoittamisen periaatteiden mukaisesti.
  • Lisäksi yritys voi säilyttää henkilötietojasi asianmukaisten käsittelytarkoitusten päättymisen jälkeen seuraavissa rajoitetuissa tapauksissa:
    • Siinä tapauksessa, että asiaankuuluvassa laissa säädetään oikeudellisesta velvollisuudesta.
    • Jos yhtiötä vastaan ​​nostetaan vaatimuksia, niin kauan kuin on tarpeen oikeuksien ja oikeutettujen etujen puolustamiseksi toimivaltaisissa tuomioistuimissa ja muissa viranomaisissa.
  • Säilytysajan jälkeen henkilötietosi poistetaan tietokannoistamme ja järjestelmistämme.
  • Jos haluat lisätietoja tiettyihin henkilötietoihin liittyvistä tietojen säilyttämisehdoista, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

 

  1. Oikeutesi
    • Sinulla on oikeus:
  • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn liittyviin tietoihin ja hankkia niistä kopion.
  • Pyytää epätarkkuuksien korjaamista tai puuttuvien henkilötietojesi lisäämistä.
  • Pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista laissa nimenomaisesti säädetyissä tapauksissa.
  • Pyytää henkilötietojesi siirrettävyyttä toiselle rekisterinpitäjälle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä laissa nimenomaisesti säädetyissä tapauksissa.
  • Vastustaa päätöstä, joka on tehty yksinomaan automatisoidun käsittelyn, mukaan lukien profilointi, perusteella, joka vaikuttaa sinuun jossain määrin tai merkittävästi.
  • Kaikki yllä olevaan kohtaan 10.1 liittyvät pyynnöt on lähetettävä kirjallisesti osoitteeseen [email protected]
  • Vastaamme kaikkiin pyyntöihisi yhden (1) kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta. Ennakkoilmoituksen jälkeen tätä määräaikaa voidaan tarvittaessa pidentää vielä kahdella (2) kuukaudella ottaen huomioon pyynnön monimutkaisuus ja muiden vireillä olevien pyyntöjen määrä. Jos pyyntösi hylätään, annamme asiaankuuluvat perustelut.
  • Jos pyyntösi ei täytä sovellettavan lain vaatimuksia, pidätämme oikeuden joko (a) periä kohtuullinen maksu ottaen huomioon tietojen toimittamisesta tai tiedottamisesta tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset, tai (b) hylätä Sinun pyyntösi.
  • Jos epäilemme pyynnön lähettäneen henkilön henkilöllisyyttä, pidätämme oikeuden pyytää lisätietoja heidän henkilöllisyytensä vahvistamiseksi.
  • Jos oikeuksiasi loukataan, sinulla on oikeus tehdä valitus tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistolle seuraavalla verkkosivustolla: https://idpc.org.mt/fi/Pages/contact/complaints.aspx.

 

  1. Sinun velvollisuutesi
  • Käyttämällä verkkosivustoamme ja antamalla henkilötietojasi sinä huomioit, että sinun on annettava todelliset, tarkat ja täydelliset tiedot yrityksen pyytämällä tavalla. Lisäksi sinun on ilmoitettava meille kaikista tietojesi muutoksista sen varmistamiseksi, että tiedot ovat ajan tasalla ja paikkansapitäviä.
  • Jos sinun todetaan rikkovan velvoitteitasi tai jos meillä on perusteltu epäily, että antamasi tiedot ovat vääriä tai puutteellisia tai millään tavalla ristiriidassa sovellettavan lain tai tämän tietosuojakäytännön kanssa, pidätämme oikeuden hylätä rekisteröintihakemuksesi tai keskeyttää tai lopettaa tilisi välittömästi ilman erillistä ilmoitusta. Tässä tapauksessa sinulla ei ole oikeutta korvaukseen hakemuksesi hylkäämisen tai tilisi keskeyttämisen tai lopettamisen vuoksi.
  1. Evästeet
    • Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Löydät lisätietoja evästekäytännössämme.