Son güncelleme tarihi 4/03/2020

 

Socialtournaments.com (“Web Site”) sayfasına hoş geldiniz

  1. Biz Kimiz
  • Kişisel Verilerinizin Veri Kontrolörü Intuition Software Solutions Ltd’ in (“Şirket”, “Biz”, “Bize”, “Bizim”) kayıtlı adresi Isle of Man, PO Box 227, Clinch’s House, Lord Street, Douglas, IM99 IRZ. Bu Gizlilik Politikasının amacı, Şirket’in Kişisel Verilerinizi nasıl topladığını, işlediğini, kullandığını, sakladığını ve koruduğunu ve ayrıca Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin haklarınızı size bildirmektir.
  • Web Sitemizi ziyaret ederek ve Hizmetlerimizi kullanarak, bu Gizlilik Politikasını okuduğunuzu ve tamamen dikkate aldığınızı kabul etmektesiniz.
  • Şirket, Kişisel Verilerinizi toplarken Malta yasalarına tabi olduğumuzu ve Kişisel Verilerinizi GDPR uyarınca işleyeceğimizi kabul eder. Kişisel Verilerinizi nasıl kullandığımızla ilgili daha fazla talep veya soru için, Veri Koruma Görevlimize aşağıdaki e-posta adresi yoluyla ulaşabilirsiniz: complaints@socialtournaments.com.
  • Şirkete gönderdiğiniz herhangi bir ihbar, istek, talep veya diğer iletişimler ya onaylı posta, talep edilen iade makbuzu ya da e-posta ile gönderilecektir. E-posta ile yapılan tüm iletişim, iletimin yapıldığı günü izleyen iş günü alınmış sayılacaktır.
  • Bildirimler aşağıdaki gibi ele alınabilir:
  • Notices may be addressed are as follows:
    • E-posta: _____________
    • Dikkat: __________
    • Adres: ____________

 

  1. Tanımlar

Bu Politikadaki büyük harfle yazılmış terimler, GDPR veya bu Web Sitesinin Hüküm ve Koşulları kapsamında kendilerine atanan anlama sahip olacak ve buna göre yorumlanacaktır. Ayrıca aşağıdaki tanımlar geçerli olacaktır:

  • Hesap – Kaydınız ve Web Sitesinin kullanımı için Hüküm ve Koşulları kabul etmeniz üzerine Sosyal Turnuvalar tarafından Size sağlanan bir hesap.
  • Son Kullanıcı – bir Hesabı kaydeden veya Web Sitesine erişip göz atan herhangi bir kişi (“Siz”, “Sizin”);
  • GDPR – Kişisel Verilerin işlenmesine ilişkin gerçek kişilerin korunması ve bu verilerin serbest dolaşımı hakkında 27 Nisan 2016 tarihli Avrupa Parlamentosu ve Konseyi Genel Veri Koruma Yönetmeliği (AB) 2016/679, ve zaman zaman değiştirilen, değiştirilen veya yerine geçen ve yürürlükte olan 95/46 / EC sayılı Direktifin yürürlükten kaldırılması; ve
  • Hizmetler – Web Sitesi aracılığıyla Sosyal Turnuvalar tarafından sağlanan hizmetler.

 

  1. Dava Konusu
  • Bu Gizlilik Politikası, Şirketin Son Kullanıcılarının gizliliğini korumak için izlediği hüküm ve koşulları belirler. Kişisel Verilerinizin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için topladığımız ve işlediğimiz koşulları açıklar. 
  • Şirket, uygun gördüğü her zaman bu Gizlilik Politikasını değiştirme ve güncelleme hakkını saklı tutar ve herhangi bir değişiklik Web Sitesinde çevrimiçi göründükleri andan itibaren yürürlüğe girecek ve yürürlüğe girecektir. Bu Gizlilik Politikasında yapılacak önemli değişiklikler Size bildirilecektir.

 

  1.  Veri İşleme İlkeleri
  • Temel haklarınıza tam olarak saygı duyuyoruz ve Kişisel Verilerinizin korunmasını bir öncelik olarak görüyoruz. Buna göre Kişisel Verilerinizi işlerken aşağıdaki temel ilkeleri takip ediyoruz
    • Kişisel Verilerinizi yalnızca yasal ve adil işleme için sunarız ve Kişisel Verilerinizi işleme şeklimize karşı tam şeffaflık sağlarız
    • Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında ana hatlarıyla belirtilen belirli, açık ve meşru amaçlar için toplar ve işleriz ve bu amaçlarla uyumlu olmayan herhangi bir şekilde daha fazla işlemeyiz
    • Kişisel Verilerinizi yalnızca gerekli ve toplanma amaçlarına uygun olduğu ölçüde işleriz
    • Kişisel Verilerinizin doğru olmasını ve gerektiğinde işlemenin amaçlarıyla ilgili olarak güncellenmesini sağlamak için makul çabayı gösteririz, yanlışlık durumunda derhal silmek veya düzeltmek için tüm makul adımları atarız; ve
    • Kişisel Verilerinizi, uygun teknik ve organizasyonel önlemleri kullanarak güvenliğini garanti edecek şekilde işleriz.

Genel olarak, Kişisel Verilerinizin Veri Kontrolörü olarak yürürlükteki tüm yasaların yasal yükümlülüklerine uyarız.

 

  • Toplanan Kişisel Veri Türleri

Şirket, aşağıdaki Kişisel Verileri toplar ve işler:

  • Hesap kaydınızın yapıldığı noktada:
  • Adı ve soyadı
  • E-posta adresi
  • Mailing adresi (iki adres satırı, şehir, posta kodu, ülke)
  • Doğum tarihi
  • Ödeme ayrıntıları (yani, Skrill veya Neteller)
  • Web Sitesine erişiminiz ve kullanımınız noktasında:
  • IP adresi
  • Son Kullanıcı cihaz verileri
  • Genel iletişim verileri
  • Verilere göz atma
    • Ödüllerini kazanmadan önce Kazananlar için
  • Kimlik bilgileri (örneğin Devlet tarafından verilmiş geçerli bir pasaport veya kimlik kartının taranmış kopyası)
  • Sosyal güvenlik numarası (ABD vatandaşları için)
  • Ödeme hesaplarını kullanmak için gerekli ayrıntılar (Neteller ve Skrill hesabı)
  • Bizimle etkileşiminiz sırasında doğrudan Sizin tarafınızdan sağlanan diğer Kişisel Veriler.

 

  1. Veri İşlemenin Amaçları ve Yasal Dayanağı
  • Şirket, Kişisel Verilerinizi, Şartlar ve Koşullar kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmek ve yasal yükümlülüklerine uymak için aşağıdaki amaçlarla işleyebilir:
  • Web Sitesinin ve Hizmetlerin idaresi ve geliştirilmesi;
  • Kişiselleştirilmiş Hizmetlerin sağlanması ve Web Sitesinin ve Hizmetlerin iyileştirilmesi dahil olmak üzere Son Kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi;
  • Yeni ürünlerin, hizmetlerin ve tekliflerin geliştirilmesi;
  • Hileli işlemlerin ve diğer yasa dışı faaliyetlerin tespiti, araştırılması ve önlenmesi ve Şirket haklarınızın ve haklarınızın korunması;
  • Web Sitesinin ve Hizmetlerin iyileştirilmesi için istatistiksel ve diğer araştırma ve bilgi analizlerinin toplanması, işlenmesi ve gerçekleştirilmesi;
  • Web Sitesinin Hüküm ve Koşullarına uygunluğun doğrulanması.
  • Şirket, Kişisel Verilerinizi yalnızca Sizin yasal rızanız ile aşağıdaki amaçlarla işleyebilir:
  • Hizmetlerimizin veya üçüncü taraf Hizmetlerinin ticari iletişimi, pazarlaması ve reklamı amacıyla SMS, telefon, e-posta, internet, faks, posta, sosyal medya ve / veya diğer uygun iletişim kanalları yoluyla.
  • Bir tüketici olarak ihtiyaçlarınızı, tercihlerinizi, ilgi alanlarınızı, deneyimlerinizi ve / veya alışkanlıklarınızı daha iyi anlamak için kişiselleştirilmiş pazar araştırması ve / veya analiz amaçları için.
  • Kişisel Verilerinizi işlememize verdiğiniz izni, bu Politikada belirtilen iletişim bilgilerimize yazılı olarak istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. Rızanızın geri çekilmesi, Kişisel Verilerinizin, iptal edilmeden önce işlenmesinin hukuka uygunluğunu etkilemez.

 

  1. Veri Alıcıları
  • Kişisel Verilerinizin Veri İşleyicilerimiz tarafından işlenmesi, Veri İşleyicileri bu Gizlilik Politikası kapsamında sağlanan aynı veri koruma düzeyine zorlayan bir sözleşme kapsamında yapılır.
  • Kişisel Verilerinizi Avrupa Birliği dışındaki üçüncü şahıslara ifşa etmeyeceğiz. Bununla birlikte, böyle bir veri aktarımının gerçekleşmesi durumunda, verilerinizin Avrupa Birliği içinde olduğu kadar güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikası ve ilgili mevzuata uygun olarak ele alınmasını sağlamak için mümkün olan tüm makul adımları atacağız. Ek olarak, bu Gizlilik Politikasını sınır ötesi veri aktarımını ve gizliliğiniz için ilgili korumaları yansıtacak şekilde güncelleyeceğiz.
  • Bir mahkeme veya başka bir idari makam tarafından gerekli görülmesi durumunda, kara para aklama gibi yasadışı faaliyetlerle ilgili bir soruşturma uyarınca ve yasal olarak buna mecbur olduğumuz başka herhangi bir durumda, Şirket Kişisel Verilerinizi şu adrese aktarabilir: yürürlükteki yasalarda belirtilen kapsamdaki kamu makamları.

 

  1. Veri Güvenliği ve Gizlilik
  • Kişisel Verilerinizin doğru kullanımını ve bütünlüğünü sağlamak ve yetkisiz veya kazara erişimi, işlemeyi, silmeyi, değiştirmeyi veya diğer kullanımları önlemek için Şirket, uygun iç politikaları uygular ve tüm uygun kurumsal, teknik ve prosedürel güvenlik önlemlerini alır. geçerli yasa ve yönetmeliklere uygun olarak teknik standartların yanı sıra.
  • Kişisel Verilerinizin Şirket tarafından işlenmesi, en son gelişmeler, uygulama maliyetleri ve işlemenin niteliği, kapsamı, bağlamı ve amaçları ile Sizin için riskler dikkate alınarak gizlilik ve güvenliği sağlayacak şekilde yürütülür. her durumda geçerli olan haklar ve özgürlükler.
  • Kişisel Verileriniz, sıkı gizlilik yükümlülükleri ile bağlı olarak, yalnızca Şirketin yetkili personeli tarafından işlenir.

 

  1. Kişisel Verilerin Saklanması
  • Kişisel Verilerinizi, Veri Minimizasyonu ve Depolama Sınırlaması ilkelerine uygun olarak, bu Politikada açıklanan ilgili işleme amaçlarını yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklarız.
  • Ayrıca Şirket, aşağıdaki sınırlı durumlarda ilgili işleme amaçlarının sona ermesinden sonra Kişisel Verilerinizi saklayabilir:
  • İlgili bir yasal hüküm kapsamında yasal bir zorunluluk olması durumunda.
  • Şirket aleyhine herhangi bir iddia olması durumunda, haklarımızı ve meşru menfaatlerimizi herhangi bir yetkili mahkeme ve diğer herhangi bir kamu otoritesi önünde savunmak için gerekli olduğu sürece.
  • Saklama süresinin ardından Kişisel Verileriniz veri tabanlarımızdan ve sistemlerimizden silinir.
  • Belirli Kişisel Verilere ilişkin veri saklama koşulları hakkında daha fazla bilgi için, lütfen complaints@socialtournaments.com adresinden Bizimle iletişime geçin.

 

  1. Haklarınız
    • Haklarınız şunlardır:
  • Kişisel Verilerinize ve bunların işlenmesiyle ilgili bilgilere erişim talep etmek ve bunların bir kopyasını almak.
  • Herhangi bir yanlışlığın veya eksik Kişisel Verilerinizin herhangi birinin düzeltilmesini talep etmek.
  • Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etmek.
  • Kanunla açıkça öngörülen durumlarda Kişisel Verilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etmek.
  • Kişisel Verilerinizin yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir biçimde başka bir Veri Denetleyicisine taşınabilirliğini talep etmek.
  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine kanunen açıkça öngörülen durumlarda itiraz etmek.
  • Profil oluşturma dahil olmak üzere yalnızca otomatik işleme temelinde alınan ve Sizi etkileyen veya Sizi önemli ölçüde etkileyen bir karara itiraz etmek.
  • Yukarıdaki Bölüm 10.1 ile ilgili tüm talepler, complaints@socialtournaments.com adresine yazılı olarak iletilmelidir.
  • İsteklerinizden herhangi birine, alınmalarından itibaren bir (1) ay içinde yanıt vereceğiz. Önceden bildirimde bulunulması halinde, bu süre, talebin karmaşıklığı ve bekleyen diğer taleplerin sayısı dikkate alınarak gerekirse iki (2) ay daha uzatılabilir. Talebinizin reddedilmesi durumunda, ilgili gerekçeyi sunacağız.
  • Talebiniz yürürlükteki yasaların gerekliliklerini karşılamıyorsa, aşağıdaki hakları saklı tutarız: (a) bilgileri sağlamaya veya talep edilen eylemi iletmeye veya gerçekleştirmeye ilişkin idari maliyetleri dikkate alarak makul bir ücret uygulama veya (b) isteğinizin reddi.
  • Talebi gönderen kişinin kimliğiyle ilgili herhangi bir şüphe varsa, kimliğini doğrulamak için gerekli ek bilgilerin sağlanmasını talep etme hakkımızı saklı tutarız.
  • Haklarınız ihlal edilirse, https://idpc.org.mt/en/Pages/contact/complaints.aspx web sitesinde Bilgi ve Veri Koruma Yetkilisi Ofisine şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

 

  1. Yükümlülükleriniz
  • Web Sitemizi kullanarak ve Kişisel Verilerinizi sağlayarak, Şirket tarafından talep edilen gerçek, doğru ve eksiksiz verilerinizi sağlamanız gerektiğini kabul edersiniz. Ayrıca, güncel ve doğru tutulmasını sağlamak için bilgilerinizdeki herhangi bir değişikliği Bize bildirmelisiniz.
  • Yükümlülüklerinizi ihlal ettiğiniz tespit edilirse veya verdiğiniz bilgilerin yanlış veya eksik olduğuna veya herhangi bir şekilde geçerli yasalara veya bu Gizlilik Politikasına aykırı olduğuna dair makul şüphemiz varsa, kayıt başvurunuzu reddetme hakkımızı saklı tutarız. veya Hesabınızı bildirimde bulunmaksızın derhal askıya almak veya sonlandırmak. Bu durumda, başvurunuzun reddedilmesi veya Hesabınızın askıya alınması veya feshedilmesi nedeniyle herhangi bir tazminat alma hakkınız yoktur.
  1. Çerezler
  • Web sitemiz tanımlama bilgileri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyin